Vaszaron, Pápától 8 km-re, Győrtől 35 km-re, Balatontól 75 km-re a Bakony aljában, erdő mellett, falusi, csendes környezetben található a Tulipános Vendégház és Falusi Szálláshely, amely 1923-ban épült gádoros tömésház fagerendás parasztmennyezettel.

Az épület 2005-ben kibővítésre került és nyerte el mai méretét. A házat 2017-ben vásároltuk és 2019 áprilisára készültünk el a teljes felújítással, bebútorozással, kertrendezéssel, és a borospince megépítésével. Kültéri konyha, vendégasztalok, napozóterasz, saját csillagvizsgáló és különálló boros pince áll rendelkezésre. A Vendégeinknek az emeleti szobákban egyedi tervezésű népies jellegű kényelmes bútorok biztosítják a nyugodt pihenést és alvást. A külvilág zajától távol tiszta szívvel várjuk családi, baráti és egyéb összejövetelekre (szülinap, esküvő, céges...), pihenésre, beszélgetésekre, közös főzésre, bográcsozásra, szalonnasütésre, tábortüzes borozgatásra, éjszakai csillagvizsgálatra...vágyó Kedves Vendégeinket.

Ajánljuk bázishelynek is azoknak, akik hosszabb időre tervezik Észak-Nyugat Magyarország nevezetességeit, tájait, kulturális programjait felfedezni (Fürdeni a Balatonban/ Túrázni, kerékpározni a Bakonyban/ Ellátogatni a Pannonhalmi Apátságba, a Zirci Arborétumba/ Megtekinteni Pápán a Eszterházy Kastély kosztümös tárlatvezetését/ Vadászni a község mellett vadakban gazdag erdőkben...)

 

Férőhelyek száma:

14 fő

 

A vendégek rendelkezésére áll:

  • ágynemű, törölköző
  • szabadtéri konyha (részei: elektromos sütő, grill, gáztűzhely, tárcsa)
  • szalonnasütő hely
  • bográcsozó hely
  • borozó, borospince

 

Fizetési lehetőségek:

  • készpénzben
  • átutalással
  • bankkártyával

 

Címünk és elérhetőségeink:

Tulipános Vendégház

H-8542 Vaszar, Bercsényi u. 30.

Telefon: Bencsik Katalin +36 20 255-5818

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Internet:

http://booking.com/Tulipános Vendégház Vaszar

http://szallas.hu/Tulipános Vendégház Vaszar

http://facebook.com/Tulipános Vendégház Vaszar

 

Sok szeretettel várjuk régi és új Vendégeinket:

Kata és Béla

 

Vaszar, 2019.