Kedves Látogató!


Tisztelettel köszöntöm honlapunkon a községünk iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket, községünk polgárait Vaszar község Önkormányzata és minden lakója nevében! Akár a szándék, akár a véletlen vezérelte községünk honlapjára - itt mindig szívesen látott vendég lesz.

 

Remélem, hogy bemutatkozó honlapunk böngészése során sok fontos információt tud begyűjteni községünkről és hamarosan vendégeink közt üdvözölhetjük!
Honlapunkon minden olyan információt igyekszünk elhelyezni, amire szüksége lesz ahhoz, hogy megismerje községünk értékeit, látnivalóit, nevezetességeit. 

 

Remélem, hogy weboldalunk elnyeri tetszését és a településünk iránt érdeklődők sok jól használható információt találnak majd itt, polgárainknak pedig segítséget nyújt ahhoz, hogy a helyi közügyekben még tájékozottabbak, jártasabbak legyenek.

 

Szeretettel várjuk Önt községünkben a település valamennyi lakója és képviselő-testülete nevében. Kérem kattintson, s ha tetszik amit látott, térjen vissza máskor is!

 

 

Tisztelettel:

 

 

Varga Péter
polgármester