Vaszar Község Önkormányzata Képviselő-testületének .../2021.(XI......) önkormányzati rendelete a településkép védelméről szóló 19/2017.(XII.30.) önkormányzati rendelet módosításáról

 


Településkép védelmi rendelet módosításának
egyeztetésre

Tisztelt vaszari Polgárok, egyházak, érdekképviseleti, civil- és gazdálkodó szervezetek!

Elkészült Vaszar Község Településkép védelmi Rendelet módosításának tervezete, amelyet véleményezésre közzéteszünk Vaszar Község honlapján (www.vaszar.hu). Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy a Településképi Rendelet módosítás a veszélyhelyzet miatt a honlapon kerül ismertetésre. A rendelet módosítása központi jogszabályi előírások átvezetését tartalmazza.
A lakosság, az egyházak a bejelentkezett érdekképviseleti, civil- és gazdálkodó szervezetek, (partnerek) a rendelettel kapcsolatban véleményt, észrevételt, javaslatot tehetnek 2021. december 3-ig írásban a polgármesternek címezve, vagy elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Várjuk észrevételeiket
a településképi rendelettel kapcsolatban!

Vaszar, 2021. november 16.

Mezei Zsolt
polgármester

 


Vaszar - TAK - egyeztetési anyag (2017.12.11.)

 


Településképi arculati kézikönyv és településkép védelmi rendelet egyeztetésre

Tisztelt vaszari Polgárok, egyházak, érdekképviseleti, civil- és gazdálkodó szervezetek!

Elkészült Vaszar Község Településképi Arculati Kézikönyve és Településkép védelmi Rendelete, amelyet véleményezésre közzéteszünk Vaszar Község honlapján (www.vaszar.hu). Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy a Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi Rendelet dokumentumok részletes ismertetésre is kerülnek II. lakossági fórumon.

A lakossági fórum helyszíne: Vaszar, Fő u. 29.

Kezdési időpontja: 2017. december 19., 10,00 óra

A lakosság, az egyházak a bejelentkezett érdekképviseleti, civil- és gazdálkodó szervezetek, (partnerek) a kézikönyvvel és a rendelettel kapcsolatban véleményt, észrevételt, javaslatot tehetnek a lakossági fórumtól számított 8 napon belül írásban a polgármesternek címezve, vagy elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Várjuk észrevételeiket, kérem tegyenek javaslatokat a településképi arculati kézikönyvvel és a településképi rendelettel kapcsolatban!

Vaszar, 2017. december 8.

Varga Péter
polgármester